Winter

Groep 1/2 Kikkers

Welkom op het gedeelte van groep 1/2 Kikkers. De leerkracht zal hier regelmatig nieuws en foto's plaatsen. Zo kunt u toch af en toe eens een kijkje in de klas krijgen.

juf Gerda

 

 

 

BERICHTEN

23 feb 2018 - Rooster spelletjes 2017-2018

05 dec 2017 - Sinterklaas op bezoek

29 sep 2017 - Verjaardagsstoel
Preview foto Een heel handige en lieve oma heeft voor ons stoelhoezen gemaakt. Als wij jarig zijn hebben we op deze manier een prachtige versierde stoel. Wij zijn er heel blij mee!

21 apr 2017 - Koningsspelen 2017 Kikkers
Preview foto Vanmorgen hebben we Koningsdag gevierd! We hebben eerst gedanst met alle kinderen van de hele school, daarna gezellig ontbeten in de klas. We hebben buiten leuke spelletjes gedaan en ook nog een spannend kat- en muisspel in de speelzaal. De moeder van Charlotte en Ruben hebben ons geholpen en ons ook prachtig geschminkt!

04 apr 2017 - Voorstelling Doortje Doezel
Dinsdagmiddag werden de kinderen verrast door een busje met een hele grote aanhangwagen die ons schoolplein opreed. Dit jaar gaan wij niet naar de Kubus voor een voorstelling, maar konden wij in het rijdende theater naar de voorstelling kijken. 

 

Het verhaal ging over Doortje die een boek vol verhalen moest schrijven over helden. Ze kreeg het alleen niet voor elkaar, omdat ze zelf eigenlijk altijd heel bang was. Of ze het boek nou uiteindelijk heeft geschreven, kunt u het bij uw kind navragen.

 

Het was een hele leuke interactieve voorstelling voor de kinderen. Sep en Tram Ahn mochten zelfs de schoen passen van Doortje. Alle kinderen hebben ook een leuke kleurplaat mee naar huis gekregen.

 

 

Er zijn nog geen actuele foto's aanwezig

12 jan 2017 - Rooster spelletjes
Beste ouders/verzorgers van de Kikkers,

 

Het rooster voor de spelletjes staat klaar. We beginnen op 18 januari en het rooster loopt door tot aan de zomervakantie. Er is nog plaats om te helpen  ;-)


01 dec 2016 - Sinterklaas op bezoek