Winter

Afsluiting project '3cycling'

 

 

In de afgelopen weken zijn we op school druk bezig geweest met ons project '3cycling' over plastic afval. Voor de voorjaarsvakantie hebben de kinderen vooral veel onderzoek gedaan naar plastic afval en wat dit allemaal voor ons betekent.

In de week na de voorjaarsvakantie zijn de meeste groepen begonnen om zelf plastic afval te recyclen. Ze zijn druk bezig geweest met het maken van kunstwerken of gebruiksvoorwerpen waardoor het afval niet in het milieu terechtkomt maar wordt hergebruikt. Op vrijdag 23 maart zullen we ons project afsluiten.

 

Natuurlijk willen de kinderen de uitkomsten van het onderzoekende deel en de resultaten van het creërende deel graag aan u presenteren. Dit zal plaatsvinden op vrijdag 23 maart. Dit zal op dezelfde wijze gaan als bij ons vorige project “50 jaar Lelystad”. De kunstwerken en gebruiksvoorwerpen worden tentoongesteld in de middenruimte en de groep geeft daar tekst en uitleg bij. Ouders en andere belangstellenden zijn daarbij van harte welkom. Het kan zijn dat een aantal groepen daarna nog even verder vertelt in de klas.

 

Ook het tijdsschema voor die dag zal hetzelfde zijn als bij “50 jaar Lelystad”. Waarschijnlijk heeft u dat niet meer zo paraat. Vandaar dat u dit hieronder vindt. We zien u graag op 23 maart op de onderstaande tijdstippen.

 

Tijdschema 23-03-2018

08:45 uur: groepen 1-2

09:30 uur: groepen 3

10:15 uur: groepen 4

11:00 uur: groepen 5

 

13:15 uur: groepen 6

14:00 uur: groepen 7

14:45 uur: groepen 8