Winter

Schoolfotograaf

Beste ouders/verzorgers,

 

Op dinsdag 22 en woensdag 23 mei is het weer zover! Twee fotografen van PlanB Fotografie komen dan weer hier op school om mooie en leuke foto’s te maken van uw kind(eren).

Planning

Dag

Foto’s

Dinsdag 22 mei

  • Portretfoto’s en klassenfoto’s
  • Afscheidsfoto’s groepen 8

Woensdag 23 mei

  • Foto’s broers en zussen op school

 

Het is belangrijk dat iedereen zowel ’s morgens (08:20 uur) als ’s middags (13:05 uur) op tijd op school is, zodat we op tijd kunnen beginnen!

 

Op dinsdag gaan de gymlessen gewoon door. In het schema wordt hier rekening mee gehouden.

 

Het is mogelijk dat sommige kinderen iets later uit school komen als het fotograferen uitloopt.

Bij mooi weer zullen de klassenfoto’s buiten worden gemaakt.

 

Afscheidsfoto groep 8

Ook dit jaar worden, naast de ‘gewone’ klassenfoto’s, weer de speciale afscheidsfoto’s van de groepen 8 gemaakt. De ouders en leerlingen van de groepen 8 ontvangen hierover binnenkort meer informatie.

 

Foto’s broers en zussen

Alle kinderen met broers en zussen op school worden woensdagochtend tijdens schooltijd gefotografeerd. U hoeft hiervoor niets te doen. U bent uiteraard niet verplicht de foto’s te kopen.

 

Niet op de foto geweest?

Het kan zijn dat uw kind om wat voor reden dan ook niet op de foto is geweest. Als er minimaal 10 kinderen zijn die nog niet op de foto zijn geweest en aangeven dit alsnog graag te willen, dan zullen wij met de fotograaf een dag en tijd afspreken om dit alsnog te doen. U zult hierover t.z.t. nog geïnformeerd worden. Dit is enkel mogelijk voor de portretfoto’s.

 

Bestellingen en financiën

De financiële afhandeling gaat ook dit jaar weer rechtstreeks via de fotograaf. Voor elk kind krijgt u een unieke code om in te loggen op de website van PlanB Fotografie. U kunt dan de foto’s zien die van uw kind zijn gemaakt en een keuze maken. Er zijn vele mogelijkheden wat betreft formaat, kleur, etc. De prijzen verschillen. Voor meer informatie en alle mogelijkheden zie www.planbfotografie.nl

 

We hopen met z’n allen op mooi weer en mooie foto’s!

 

Met vriendelijke groet,

Team 3Sprong