Schoolmarkt op vrijdag 29 juni

In samenwerking met de leerlingenraad is er besloten om een mooie afsluiting van het schooljaar te organiseren. Er komt een feest op vrijdag 29 juni! Feest voor ons, maar ook feest voor een ander. Wij gaan namelijk ook geld inzamelen voor een goed doel: War Child.
Er komt een schoolmarkt waar kinderen leuke dingen kunnen doen of iets leuks/lekkers kunnen kopen. Uw kind staat zelf achter zijn/haar ‘kraampje’ en u kunt hierbij assisteren. Bent u niet in de gelegenheid om te komen, dan zal er een kind uit groep 8 helpen. Wanneer de markt van de klas even dicht gaat, kan deze klas dan een rondje maken langs de andere kraampjes.

 

Hoe wordt er betaald:                                                                                                                                                                                  Op Op woensdag 27 en donderdag 28 juni van 8:20-8:45 uur worden er strippenkaarten verkocht in de middenruimte. De kosten hiervan zijn € 1,00 per strippenkaart. Hierop staan 10 strippen. Bij de kraampjes staan hoeveel strippen iets kost. Op vrijdag 29 juni kunt u eventueel ook strippenkaarten bijkopen.

Het proces van het organiseren en plannen staat hierbij centraal. In de klas zijn de kinderen bezig geweest om allerlei plannen te bedenken zodat zij hun steentje kunnen bijdragen. De kinderen leren hierbij wat er allemaal bij komt kijken. U hoort van de juf wat uw kind heeft bedacht en dan kunt u eventueel samen met uw kind het plan bespreken en/of realiseren.

Wij hopen op een mooi feest, waarin we ook aandacht hebben voor kinderen in gebieden waar geen feest gevierd kan worden. Voor vragen kunt u terecht bij de leerkracht van uw kind.

 

Uitnodiging Vrijdag 29 juni voor groep 1 t/m 4

Markt: 9.30u-11.00u

Feest: 11.00-11.45u

Voor groep 1 t/m 4

Waar: Basisschool 3Sprong

(Groep 5 t/m 8 heeft een andere

uitnodiging)

 

Uitnodiging vrijdag 29 juni voor groep 5 t/m 8

Markt: 13:30 tot 15:00 uur

De kinderen blijven tot 16:30 uur

Thema: fantasie!!!