Winter

Ouderraad (OR)

De ouderraad bestaat uit de volgende personen:

René van der Kruk  (voorzitter)

Sinds december 2012 lid van de verkeerscommissie en evenementencommissie van de ouderraad.
Ik ben getrouwd en trotse papa van twee kinderen Luna en Thijmen. In het dagelijkse leven ben ik ondernemer in de financiële dienstverlening en gespecialiseerd op het gebied van incasso. Ik vind het leuk om mij in te zetten op de school waar mijn kinderen veel zijn. Ik vindt de ouderraad een prettige manier om betrokken te zijn (en te blijven) met school. Ik ben actief in de ouderraad op de disciplines Verkeerscommissie en Evenementencommissie. Indien u vragen en of opmerkingen/ideeën heeft op één van voornoemde terreinen kunt u mij het best bereiken via rsk@bluefinance.nl Tot zover iets over mijzelf, een vriendelijke groet René. 

 

 

Wout Buitenhuis
Mijn naam is Wout Buitenhuis en sinds het schooljaar 2016-2017 de nieuwe penningmeester van de OR. Ik ben getrouwd met Yvette Pronk en onze zoon, Christian Campos Pronk, zit in groep 6 (Papegaaiduikers) van de 3Sprong. In het dagelijks leven ben ik ondernemer en eigenaar van Administratiekantoor Buitenhuis B.V.,WB Finance B.V. (een organisatie gericht op budgetcoaching en budgetbeheer) en mede-eigenaar van SportmarketingNL B.V. (een organisatie die zich richt op de marketing, in de breedste zin van het woord, bij met name sportverenigingen). Naast het penningmeesterschap van de OR ben ik ook nog penningmeester van de voetbalvereniging SV Batavia ’90 uit Lelystad.

 

 

Michiel Boele

Sinds september 2016 lid van de sportcommissie van de ouderraad. Ik ben getrouwd en vader van twee kinderen, Kyan en Fiene. In het dagelijkse leven werk ik als projectleider bij een technologie centrum van shell, waar we werken aan fundamenteel wetenschappelijk onderzoek. Ik vind het leuk om iets bij te dragen op de school van mijn kinderen. Als fanatiek sporter is de sportcommissie dan ideaal. Als U vragen heeft over sportgerelateerde zaken dan kunt U die stellen via het algemene e-mail adres van de OR.

 

 

Ik ben Lucinda Aldendorff, de moeder van Ezra (groep 6 Guppies) Bridget (groep 2 Inktvissen) en Alyssa (groep 2 Dolfijnen). Vanuit de ouderraad ben ik coördinator van de feestcommissie. De feestcommissie verzorgt onder andere het eten en drinken voor de kinderen bij diverse vieringen (kerst, sinterklaas, Pasen en 3plezier). Tevens kopen wij alle cadeau ’s voor sinterklaas en de grabbelton. Ik vind het belangrijk en erg leuk om bij de school van mijn kinderen betrokken te zijn. In drukke tijden zouden kunnen wij best wat extra handen gebruiken, lijkt het u leuk om mee helpen, dan kunt u u via onderstaand mail adres opgeven. Mocht u nog vragen/ ideeën hebben, kunt u mij mailen: lucindaaldendorff@hotmail.com

 

  Simone van Lagen

 

 

Linda Schuiteman

 

 

Nathalie van Bladeren

 

  Willemijn de Vries (leerkracht)

 

   

Om haar activiteiten uit te voeren is de OR opgesplitst in een aantal commissies:
1. Feestcommissie: Lucinda Aldendorff
2. Verkeerscommissie: René van der Kruk
3. Sportcommissie: Michiel Boele
5. Evenementencommissie: René van der Kruk

Om in contact te komen met de ouderraad kunt u een e-mail sturen aan:
ouderraad@3sprong.net