project 'Reis mee'

Schoolkassa

Nieuwe wijze van innen vrijwillige ouderbijdrage en kampgelden

 

 

 

Beste ouders/ verzorgers,

 

Als school zijn wij, samen met de Ouderraad, op zoek naar een betere, veiligere en efficiëntere manier van het innen van ouderbijdragen, kampgelden en dergelijke. Dit schooljaar gaan wij daarom een nieuwe manier uitproberen, namelijk via een module van ons leerlingadministratiesysteem Parnassys, genoemd ‘schoolkassa’.

Via ‘schoolkassa’ kunnen wij een betaalverzoek aanmaken voor bijvoorbeeld de vrijwillige ouderbijdrage. Vanuit dit systeem wordt dan een parro-bericht hierover gestuurd naar alle verzorgers met het verzoek de bijdrage over te maken. Dit kan gemakkelijk via een link in het bericht. Betaling geschied via ideal en ‘Mollie Payments’.

 

Schoolkassa houdt voor ons precies bij hoeveel bijdragen er al zijn binnen gekomen. Ook kunnen we vanuit dit systeem een herinnering sturen. Op deze manier hoeven wij dit niet meer allemaal handmatig bij te houden. Later dit schooljaar kunnen dan ook alle groepen het kampgeld op deze manier innen. Er hoeft dan niet meer contant betaald te worden en wij hoeven geen grote bedragen meer op school te bewaren.

 

Voor de vrijwillige ouderbijdrage kunt u binnenkort een betaalverzoek van ons verwachten via de parro app.

 

Let op: het systeem stuurt het verzoek naar alle verzorgers, waarvan wij het e-mailadres in parnassys hebben staan. Het kan dus zijn dat beide verzorgers van een kind dit betaalverzoek ontvangen! Uiteraard hoeft er maar één keer voor elke kind betaald te worden. Wij gaan ervan uit dat u dit samen kortsluit.

 

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard altijd even bellen (0320 258025) of mailen naar school@3sprong.net.