project 'Reis mee'

Meeloopdag onderwijs

Ervaar hoe leuk het is om voor de klas te staan!

Meld je aan voor de meeloopdag op 27 februari 2020 via www.flevowijs.nl/meeloopdag.

Op deze dag kun je meekijken met een leraar, een handje meehelpen in de klas of zelf een les geven. Dit kan op een school  in Lelystad, maar ook op scholen in heel Flevoland.

Aandacht voor het lerarentekort

In Flevoland, en vooral ook in Lelystad, is veel vraag naar goede leraren. Dat geldt voor het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs en het speciaal onderwijs. Op de meeloopdag kun je zelf ervaren hoe leuk het is om voor de klas te staan. Misschien denk je na afloop erover om zelf als leraar aan de slag te gaan. Het Lelystadse onderwijs heeft naast flinke uitdagingen ook veel pareltjes in huis, zoals betrokken docenten en vernieuwende onderwijsconcepten. En als leraar kun je je kennis en ervaringen overbrengen op kinderen en jongeren en iets betekenen voor de maatschappij.

 

Aanmelden?

Wil je een dagje meelopen in het onderwijs op 27 februari? Je bent van harte welkom!

Aanmelden kan via www.flevowijs.nl/meeloopdag. Bij de aanmelding kan je je voorkeuren aangeven: voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, MBO of speciaal onderwijs, voor onder-, midden- of bovenbouw en voor Lelystad of een andere plaats in Flevoland. Je ontvangt na de aanmelding een bevestiging.