woorden

Administratie

De administratie is bereikbaar op onderstaande dagen/tijden:

maandag:  08:30 uur - 12:00 uur
dinsdag: 08:30 uur - 12:00 uur
woensdag: 08:30 uur - 12:00 uur 
vrijdag: 08:30 uur - 12:00 uur

 

Wijzigingen in uw persoonsgegevens

Is er iets gewijzigd in uw persoonsgegevens? Geef dit dan tijdig door aan de administratie. Dan kunnen wij de juiste perso(o)n(en) bereiken als dit nodig is en blijft u op de hoogte van alle schoolse zaken.

Let op! Bij het doorgeven van een nieuw telefoonnummer, adres of e-mailadres ook het oude doorgeven, zodat wij het juiste oude gegeven kunnen vervangen door het juiste nieuwe gegeven!

Voor het doorgeven van een wijziging in uw gegevens klikt u hier.

 

Het noodnummer
Via onder andere het ouderportaal kunt u aangeven of (een deel van) uw gegevens gewijzigd moet worden. Dit wordt doorgestuurd naar de administratie en daar wordt uw wijziging in het systeem verwerkt. Het komt geregeld voor dat ouders het noodnummer willen wijzigen. Ouders geven dan aan dat het nummer van vader en/of moeder hier moet komen. Dit is echter niet de bedoeling! De ouders worden altijd als eerste gebeld in een noodsituatie! Pas als wij de ouders niet kunnen bereiken worden degenen gebeld die door u zijn opgegeven als noodcontact. Bij het noodnummer zullen wij dus nooit één van de ouders invullen.

 

Oproep voor inschrijving broertjes/zusjes
Elk jaar worden weer aardig wat broertjes en zusjes ingeschreven. Als u dit nog niet heeft gedaan, maakt u hiervoor dan een afspraak met onze administratief medewerkster, Nicole Blom. Wij vinden het prettig te weten hoeveel broertjes en zusjes op school komen in verband met onze planning. U kunt mailen naar administratie.3sprong@scpo-lelystad.nl of bellen naar 0320 258025.