hele plein allen onherkenbaar

Ouderraad (OR)

De ouderraad bestaat uit de volgende personen:

Judith Dekker - van Tuijl

 

Hoi! Ik ben Judith Dekker, getrouwd met Jaap en moeder van Jill (2011) en Jayne (2013). Ik werk als hoofd P&O bij Centrada. In mijn vrije tijd doe ik onder andere graag aan sport. Vooral spinnen en boxzaktraining zijn mijn favoriet.  Ik ben lid van de OR geworden (va schooljaar 2019-2020) omdat ik betrokken wil zijn bij de school van onze kinderen en een steentje bij wil dragen om de kinderen van De 3sprong een fijne basisschooltijd te bezorgen.

 

Arie ten Wolde,
Ik ben Arie ten Wolde en sinds 2020 lid van de OR.
Ik ben getrouwd met Ruth en vader van Emmanuelle en Gabriël. Ik vind het belangrijk betrokken te zijn bij de school van mijn kinderen en ben blij mijn steentje bij te kunnen dragen.
Ik kom uit een ondernemersfamilie en ben lang zelfstandig geweest in de mode. Sinds 2013 ben ik werkzaam als uitvaartverzorger.
In mijn vrije tijd ben ik graag bezig in de tuin of lekker aan het koken. Omdat we beide part-time werken is er gelukkig ook genoeg tijd om als gezin door te brengen.

 

Debbie Visser

 

Hoi, ik ben Debby Visser. Ik ben de moeder van Lieke Visser. Ik vind het erg leuk om betrokken te zijn bij school. In mijn vrije tijd geef ik handbaltraining aan de jeugd bij onze Lelystadse handbal vereniging, en ik speel zelf ook nog graag een wedstrijdje. Ik neem het onderdeel sportcommissie voor mijn rekening.

Hopelijk komen we elkaar een keer tegen op het sportveld!

 

  Chantal Hoogendijk-Tander

 

Hallo, ik ben Chantal Hoogendijk-Tander. Ik ben moeder van Louise (2010) en Charlotte (2012). Sinds schooljaar 2020-2021 ben ik toegetreden tot de OR in de functie van secretaris.

Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij school, vooral bij het organiseren van de gezellige activiteiten in en om school.

Naast mijn part-time baan ben ik 2 keer per week op de sportclub te vinden. Ik vind het ook leuk om creatief bezig te zijn. Ik maak soms sierraden en bak graag taarten. Daarnaast knutsel ik ook graag met de kinderen.

 

Linda Schuiteman

 

Linda Schuiteman - de Wit

Mijn naam is Linda Schuiteman - de Wit.  

Ik ben getrouwd met Jeroen en samen zijn wij de trotse ouders van Ramon, Dion en Joël. Ik vind het belangrijk dat ik kan helpen op de school van onze kinderen, daarom zal ik mijn best doen in verschillende functies in de OR, de PR-commissie, de projectgroep, , luizenmoeder én klassenmoeder.
Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan kunt u altijd bij mij terecht.
Groetjes Linda

 

Eudice Jozephia

Hoi mijn naam is Eudice en ik ben de trotse moeder van Ayden en Aaron. Ik houd ervan om lekker bezig te zijn met allerlei dingen. Zo ben ik in het dagelijks leven juridisch kwaliteitsadviseur bij een gemeente, run ik een webshop en geef ik trainingen in het sociaal domein. Daarnaast houdt ik van sporten, dansen en lezen. Als ouder vind ik het belangrijk om betrokken te zijn bij de school en activiteiten van mijn kinderen. Op de zaterdag ben ik regelmatig te vinden langs het voetbal veld om Ayden aan te moedigen. Ook heb ik een lange tijd meegedraaid als vrijwilliger bij de voetbalclub. Ik ga ook graag mee als hulpmoeder bij de activiteiten van school. Bij de OR hoop ik een steentje bij te mogen dragen als vertegenwoordiger voor onze kinderen.

 

   Joyce Janssen

 

Hoi, mijn naam is Joyce Janssen en sinds het schooljaar 2020-2021 lid van de OR. Ik ben de moeder van een zoontje en bonusmoeder van Jaelynn en Indy Visser. Ik wil graag in de OR om meer betrokken te zijn bij de school en ik het erg leuk vind om een helpende hand aan te bieden. Op deze manier hoop ik mijn steentje te kunnen bijdrage. Daarnaast ben ik operatieassistent bij het AMC te Amsterdam.

Ik mijn vrije tijd kun je me vinden in de sportschool.

   

Om haar activiteiten uit te voeren is de OR opgesplitst in een aantal commissies:
1. Feestcommissie: 
2. Verkeerscommissie: Linda Schuiteman
3. Sportcommissie: Debbie Visser
5. Evenementencommissie: 

Om in contact te komen met de ouderraad kunt u een e-mail sturen aan:
ouderraad.3sprong@scpo-lelystad.nl