klimaat wand kleuterspeelzaal

Ouderraad (OR)

De ouderraad bestaat uit de volgende personen:
 

Judith Dekker - van Tuijl, penningmeester en activiteitencommissie

 

Hoi! Ik ben Judith Dekker, getrouwd met Jaap en moeder van Jill (2011) en Jayne (2013). Ik werk als hoofd P&O bij Centrada. In mijn vrije tijd doe ik onder andere graag aan sport. Vooral spinnen en boxzaktraining zijn mijn favoriet.  Ik ben lid van de OR geworden (va schooljaar 2019-2020) omdat ik betrokken wil zijn bij de school van onze kinderen en een steentje bij wil dragen om de kinderen van De 3sprong een fijne basisschooltijd te bezorgen.

Arie ten Wolde,
Ik ben Arie ten Wolde en sinds 2020 lid van de OR.
Ik ben getrouwd met Ruth en vader van Emmanuelle en Gabriël. Ik vind het belangrijk betrokken te zijn bij de school van mijn kinderen en ben blij mijn steentje bij te kunnen dragen.
Ik kom uit een ondernemersfamilie en ben lang zelfstandig geweest in de mode. Sinds 2013 ben ik werkzaam als uitvaartverzorger.
In mijn vrije tijd ben ik graag bezig in de tuin of lekker aan het koken. Omdat we beide part-time werken is er gelukkig ook genoeg tijd om als gezin door te brengen.

 

 

Debbie Visser, sportcommissie

 

Hoi, ik ben Debby Visser.

Ik zit vanaf schooljaar 2020/2021 in de OR. Mijn dochter Lieke zit hier op de 3Sprong. Zelf ben ik 3 keer per week op het handbalveld te vinden. Het leukste vind ik het om mij bezig te houden met de sportcommisie, daar ga ik de focus komende 2 jaar opleggen. 
Wie weet komen we elkaar daarin tegen. 
Groetjes Debby.

 

  Simone van Lagen

Sinds het schooljaar 2016-2017 ben ik lid van de OR als vice-voorzitter. Ik ben getrouwd en onze zoon Laurens zit in groep 6 (Guppies). In het dagelijks leven werk ik voor Stichting Kinderopvang Humanitas als locatiemanager van een kinderdagverblijf en Buiten Schoolse opvang locatie in Amsterdam. Daarnaast ben ik projectleider voor een tweetal IKC’s (Integraal Kind Centrum). Ik vind het van belang om, als ouder, op een proactieve wijze betrokken te zijn bij de school en de belangen te behartigen van de ouders.
Indien u vragen heeft of bepaalde onderwerpen besproken wilt hebben schroom dan niet om mij even op school aan te spreken of een mail te sturen naar; svlagen@hotmail.com

 

Linda Schuiteman

 

Linda Schuiteman - de Wit

Mijn naam is Linda Schuiteman - de Wit.  

Ik ben getrouwd met Jeroen en samen zijn wij de trotse ouders van Ramon (papegaaiduikers), Dion(schildpadden) en Joël(dolfijnen). Ik vind het belangrijk dat ik kan helpen op de school van onze kinderen, daarom zal ik ook dit schooljaar (20/21) mijn best doen voor de OR, de PR, de projectgroep, de feestcommissie, luizenmoeder én klassenmoeder zijn van de dolfijnen.  Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan kunt u altijd bij mij terecht. Groetjes Linda 

Nathalie van Bladeren

Mijn naam is Nathalie van Bladeren en sinds het schooljaar 2018-2019 lid van de OR. Ik heb de taak van secretaris. Ik wil graag in de OR om meer betrokken te zijn bij de school. Op deze manier hoop ik mijn steentje te kunnen bijdrage. Daarnaast ben ik leerkracht op een basisschool in Almere. Mocht u vragen hebben kunt u altijd mailen naar ouderraad.3sprong@scpo-lelystad.nl

   

   

Om haar activiteiten uit te voeren is de OR opgesplitst in een aantal commissies:
1. Feestcommissie: 
2. Verkeerscommissie: Linda Schuiteman
3. Sportcommissie: Debbie Visser
5. Evenementencommissie: 

Om in contact te komen met de ouderraad kunt u een e-mail sturen aan:
ouderraad.3sprong@scpo-lelystad.nl