project 'Reis mee'

Ouderraad (OR)

De ouderraad bestaat uit de volgende personen:
 

Judith van Tuijl, penningmeester en activiteitencommissie

 

 

Marie Claire Gijsbers, algemeen lid

Ik ben moeder van 2 kinderen, mijn oudste zit op de middelbare school en mijn jongste zit op de 3sprong. Op de basisscholen van mijn beide kinders ben ik altijd heel actief geweest. Van klassemoeder tot manusje-van-alles en dan vooral op het creatieve gebied.
Ik ben overblijf vrijwilliger ook op de 3sprong. Dit bevalt erg goed.
En sinds dit school jaar ben ik algemeen lid van de O.R.
Ik hoop samen, met de andere ouders, ons in te kunnen zetten voor de belangen van onze kinderen en daarbij de 3sprong een nog prettigere plek te laten zijn.

Heb je vragen, ideeen of wil je wat weten schroom dan niet om mij aan te spreken op het schoolplein. Ook kan je mij bereiken via het algemene mailadres van de or. ouderraad@3sprong.net

Met een vrolijke groet,
Marie-Claire

 

 

Rishma de Brons, sportcommissie

 

  Simone van Lagen

Sinds het schooljaar 2016-2017 ben ik lid van de OR als vice-voorzitter. Ik ben getrouwd en onze zoon Laurens zit in groep 6 (Guppies). In het dagelijks leven werk ik voor Stichting Kinderopvang Humanitas als locatiemanager van een kinderdagverblijf en Buiten Schoolse opvang locatie in Amsterdam. Daarnaast ben ik projectleider voor een tweetal IKC’s (Integraal Kind Centrum). Ik vind het van belang om, als ouder, op een proactieve wijze betrokken te zijn bij de school en de belangen te behartigen van de ouders.
Indien u vragen heeft of bepaalde onderwerpen besproken wilt hebben schroom dan niet om mij even op school aan te spreken of een mail te sturen naar; svlagen@hotmail.com

 

 

Linda Schuiteman

Mijn naam is Linda Schuiteman - de Wit en moeder van 3 boys!
Ramon zit in groep 4 bij de inktvissen, Dion zit in groep 3 bij de krokodillen en de jongste telg gaat in april 2019 naar school!
Sinds 2017 zitten mijn kinderen op de 3sprong en ben ik ook gaan helpen op school.
Vorig jaar begon ik als Luizenpluis moeder in de kleuterklas en als klassenmoeder bij de krokodillen. Dit jaar ben ik opnieuw klassenmoeder bij de krokodillen klas en ook lid nu van de ouderraad en zal ik mijn best doen voor de feestcommissie!

Nathalie van Bladeren

Mijn naam is Nathalie van Bladeren en sinds het schooljaar 2018-2019 lid van de OR. Ik heb de taak van secretaris. Ik wil graag in de OR om meer betrokken te zijn bij de school. Op deze manier hoop ik mijn steentje te kunnen bijdrage. Ik ben samen met Ard Pothof en samen hebben we 2 kinderen Tristan en Thibault. Daarnaast ben ik leerkracht op een basisschool in Almere. Mocht u vragen hebben kunt u altijd mailen naar ouderraad@3sprong.net

 

 

Yvonne Zuidhof (leerkracht)

   

Om haar activiteiten uit te voeren is de OR opgesplitst in een aantal commissies:
1. Feestcommissie: 
2. Verkeerscommissie: Linda Schuiteman
3. Sportcommissie: Rishma de Brons
5. Evenementencommissie: 

Om in contact te komen met de ouderraad kunt u een e-mail sturen aan:
ouderraad@3sprong.net