levend tafelvoetbal

Feest op 3sprong!

2 juni feest op 3sprong!

 

Dit schooljaar gaan we niet op kamp. Dat doen we aan de start van het volgende schooljaar. Maar we willen dit schooljaar nog wel een leuke dag met de hele school organiseren, omdat we het belangrijk vinden ook leuke dingen samen te doen. Daarnaast is het zo dat onze school tijdens de coronaperiode 20 jaar bestond en ook dat hebben we niet kunnen vieren. Alle reden dus om een leuke dag uit de hoge hoed te toveren. Dat gaat plaatsvinden op donderdag 2 juni.

Op deze dag zal het plein rond onze school worden aangekleed met leuke en gezellige activiteiten voor alle kinderen. Springkussens, opblaasbare stormbanen, levend tafelvoetbal en andere activiteiten. Voor ieder wat wils.De ouderraad heeft een ijscoman in de arm genomen om de hele school te trakteren op een ijsje en er zal ook drinken worden geregeld. Een broodje en fruit moet je zelf meenemen.

 

We starten de dag gezamenlijk met een toneelstuk van het team. Voor veel van jullie zal dit nieuw zijn, maar in het begin van 3sprong, toen we nog niet zo groot waren, was dit een gewoonte bij verjaardagen van de meesters en juffen. Aansluitend is er een schema opgesteld zodat alle kinderen kunnen springen, spelen, stormen en een ijsje kunnen eten. Dit duurt de hele dag. Uiteraard met de nodige pauzes tussendoor.

 

Tip is daarom om makkelijke en sportieve kleding aan te trekken die dag en schoenen die makkelijk aan en uit kunnen, omdat deze niet zijn toegestaan op de attracties.

 

Wij hopen op mooi weer en een gezellige dag. Tot 2 juni!Team 3sprong